Logo

Hoe bestellen?

U kunt telefonisch en online bestellen.

 

Telefonisch bestellen

U kunt bellen op weekdagen tussen 8 uur en 18 uur en op zaterdag tussen 8 uur en 13 uur.

Onze klantendienstmedewerker zal met plezier uw reservatie noteren en u een overschrijving per post of per mail indien u over een e-mailadres beschikt,

Het detail van uw reservatie, het te betalen bedrag en de betalingstermijn staan op dit document. Bij laattijdige betaling loopt u het risico dat uw bestelling wordt geannuleerd.

 

Online bestellen

U kunt 24u/24u en 7d/7d online reserveren op deze site.

Rechts ziet u een overzicht van de vijf stappen die u tijdens een bestelling doorloopt. De stap waarin u op dat moment bent, staat rood.

Stap 1

Op het eerste scherm krijgt u een overzicht van de komende activiteiten. Klik op de link lees meer en reserveer in het programma van uw keuze en u komt automatisch in een nieuw scherm. 

U kunt ten alle tijde terug naar het overzicht. klik hiervoor op Terug naar het programmaoverzicht.

Stap 2

Hier vindt u meer gedetailleerde informatie over het evenement en kiest u uw voorkeursdatum door op kiezen te klikken.

Stap 3

U bent nu in de bestelmodule van uw voorkeursplaats en -datum. Vul het gewenst aantal tickets in in de prijscategorieën van uw keuze en klik op de rode knop reservatie aanvragen. Indien u niet automatisch in de volgende stap komt kan dit willen zeggen dat u geen aantallen ingegeven hebt.

Stap 4

U krijgt nu een overzicht van uw bestelling. De bevestiging van uw bestelling gebeurt pas in stap 5.Om verder te kunnen wordt u gevraagd om in te loggen, indien u al klant bent of om u te registreren indien dit uw eerste bezoek aan deze site is. Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen nood. Vul uw emailadres in en we verzenden uw wachtwoord naar dat mailadres. Zijn de login gegevens ingevuld, dan drukt u op de rode knop reservatie aanvragen

Stap 5

In dit laatste scherm krijgt u een globaal overzicht van uw bestelling en de eventuele kosten zoals reservatie- en/of leveringskosten. U kan nog alle elementen van uw bestelling wijzigen en uw gegevens actualiseren. 

Uw bestelling wordt pas definitief op het moment dat u de knop Mijn reservatie bevestigen aanklikt.

 

U ziet nu in het kader onderaan het scherm dat uw bestelling geregistreerd is. 

Door te klikken op de link Klik hier om de PDF met de betalingsinstructies te openen opent zich een pdf-document waarin u alle informatie voor de betaling terugvindt. Dit document wordt ook per mail naar uw emailadres gezonden.

Bestelde kaarten worden toegestuurd na ontvangst van de betaling, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen (bijv last minute reservatie).

Indien de kaarten niet meer kunnen verzonden worden, dan kunnen die voor de aanvang van het evenement an de kassa's worden afgehaald.

Niet gebruikte kaarten worden nooit terugbetaald.

 

Abonneer u gratis op onze rss-feed en u ontvangt alle informatie over de nieuwste activiteiten